DLPortIO 32, DLPortIO x64 for Windows XP, Windows 7

avreal нормально працював під 64-бітними версіями Windows і раніше. Хто знав, що і як треба робити — ставив собі потрібний драйвер і програмував AVR-ки. Я вже досить давно практично постійно працюю під лінуксом, тому мене ця тема мало цікавила. А час, то є річ ще дивніша, ніж мед у Вінні-Пуха. Як тільки він є — так його відразу нема.
Нарешті я знайшов час і місце2 для того, щоб власноруч перевірити встановлення та роботу звичного для Windows 2000 та Windows XP драйвера DLPortIO під 32-бітною Windows7 та замінника цього драйвера для WindowsXP/64 та Windows7/64. Без цього мені просто важко було б викладати щось у себе на сайті. Програма dd попрацювала як слід, відновлюючи розділи з образів для чергових перевірок встановлення на «чисту» систему тим чи іншим (в тому числі правильним чи неправильним) способом.

В результаті вчора я виклав на сторінці download архіви для двох методів інсталяції DLPortIO-32 (графічний інтерфейс та командний рядок) та архів з DLPortIO-64 (командний рядок). Вже можна викачувати, ставити і працювати.
А я найближчим часом напишу про все це трохи детальніше.

місце2 — це не зноска, це піднесення до другого степеня. Треба було знайти і місце в сенсі комп’ютера, над яким так позбиткуватися, і місце на його жорсткому диску.


Написав:
DLPortIO та 32-bit Windows.
DLPortIO x64 та 64-bit Windows.

One Response to “DLPortIO 32, DLPortIO x64 for Windows XP, Windows 7”

  1. Rudolf Kremer сказав:

    Thanks to you.
    I own an old HP IEC-Buscard in my Computer under WIN XP 32.
    Best Greatings and DRUCHBA.
    R.Kremer

Leave a Reply

[flagcounter image]